سبد خرید
{{item.quantity}}
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
{{item.promotion_discount|number}} تومان تخفیف
{{item.total|number}} تومان
قــیمــت کالــا ({{model.quantity}})
قــیمــت کالــاها ({{model.quantity}})
{{model.subtotal+model.promotion_discount|number}} تومان
مالیات محاسبه شده
{{model.tax|number}} تومان
سود شما از خرید
(% {{(model.promotion_discount / model.price) * 100 | number:1 }}) {{model.promotion_discount|number}} تومان
مبلغ قابل پرداخت
{{model.remaining_price ? model.remaining_price : model.price|number}} تومان
ثبت سفارش
سبد خرید شما خالی است

دستور پخت و آشپزی با ادویه

دستور پخت و آشپزی با ادویه‌ها : راز خوش‌عطر شدن غذاها با فلفل، پاپریکا و لیمو فلفلی

دستور پخت و آشپزی با ادویه‌ها : راز خوش‌عطر شدن غذاها با فلفل، پاپریکا و لیمو فلفلی

ادویه‌ها قلب آشپزی‌اند؛ آن‌ها طعم خام مواد غذایی را بیدار می‌کنند، شخصیت غذا را می‌سازند و باعث می‌شوند یک خوراک ساده تبدیل به تجربه‌ای بی‌نظیر شود.اما فقط داشتن ادویه کافی نیست — زمان و روش افزودن آن است که معجزه می‌کند. در این مقاله با روش آشپزی با سه ادویه پرطرفدار یعنی فلفل سیاه، پاپریکا و لیمو فلفلی آشنا می‌شویم و یاد می‌گیریم چه غذاهایی با آن‌ها عالی می‌شوند و چه موقع باید به خوراک اضافه‌شان کنیم.
اشکان یعقوبی
نوشته شده در 29 مهر 1404 توسط اشکان یعقوبی
جستجو
برای جستجو در نوشته‌های وب‌سایت، کلمه‌ی کلیدی مورد نظر خود را بنویسید و بر روی دکمه کلیک کنید.
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
پست الکترونیکی را بنویسید.
بایگانی نوشته‌ها
چت واتساپ 2
تماس تلفنی
دسته‌بندی کالاهای دیاموند