دستور پخت و آشپزی با ادویهها : راز خوشعطر شدن غذاها با فلفل، پاپریکا و لیمو فلفلی
ادویهها قلب آشپزیاند؛ آنها طعم خام مواد غذایی را بیدار میکنند، شخصیت غذا را میسازند و باعث میشوند یک خوراک ساده تبدیل به تجربهای بینظیر شود.اما فقط داشتن ادویه کافی نیست — زمان و روش افزودن آن است که معجزه میکند. در این مقاله با روش آشپزی با سه ادویه پرطرفدار یعنی فلفل سیاه، پاپریکا و لیمو فلفلی آشنا میشویم و یاد میگیریم چه غذاهایی با آنها عالی میشوند و چه موقع باید به خوراک اضافهشان کنیم.
نوشته شده در 29 مهر 1404
توسط
اشکان یعقوبی