تاریخچه شگفتانگیز ادویهها؛ از طلاهای خوراکی تا فلفل قرمز و سیاه
فلفل سیاه؛ پادشاه ادویهها
فلفل سیاه یکی از قدیمیترین و ارزشمندترین ادویههای جهان است. خاستگاه آن به سواحل جنوب هند (کرالا) برمیگردد و از قرنها پیش به عنوان کالایی لوکس در روم، یونان و مصر باستان معامله میشد.
در قرون وسطی، فلفل سیاه چنان باارزش بود که گاهی به عنوان پول استفاده میشد. بازرگانان ونیزی در انحصار تجارت آن ثروت عظیمی به دست آوردند و بعدها همین ارزش باعث شد اروپاییها به جستجوی راه دریایی به هند بروند؛ سفری که در نهایت به کشف قاره آمریکا انجامید.
خواص فلفل سیاه:
تحریککنندهی اشتها، کمک به هضم غذا، ضدعفونیکننده طبیعی و سرشار از آنتیاکسیدانها.
خرید فلفل سیاه چاشنی لند دیاموند
فلفل قرمز؛ ادویهای از دنیای نو
برخلاف فلفل سیاه، فلفل قرمز اصالتاً از قاره آمریکا آمده است. بومیان آمریکای جنوبی قرنها پیش از کشف کریستف کلمب، از آن در غذا، دارو و حتی آیینهای مذهبی استفاده میکردند.
پس از سفر کلمب در قرن ۱۵ میلادی، فلفل قرمز به اروپا راه یافت و از آنجا به سرعت در سراسر آسیا، خاورمیانه و آفریقا پخش شد. امروزه فلفل قرمز به یکی از پرمصرفترین ادویههای جهان تبدیل شده است.
خواص فلفل قرمز:
افزایش سوختوساز بدن، بهبود گردش خون، تقویت سیستم ایمنی و حس گرما و انرژی.
خرید فلفل قرمز فوق تند چاشنی لند دیاموند
مسیر طلایی ادویهها
از بندر کلکته تا بصره، از جاده ابریشم تا دریای سرخ، راههای بازرگانی ادویه مسیرهایی طلایی بودند که شرق و غرب را به هم پیوند دادند.
ادویهها نهتنها آشپزی جهانی را شکل دادند، بلکه پایهی روابط فرهنگی و اقتصادی ملتها شدند.
جمعبندی
هر دانه فلفل، هر ریشهی زردچوبه و هر پر زعفران، داستانی از سفر، فرهنگ و تاریخ در خود دارد.
ادویهها یادآور این هستند که غذا فقط طعم نیست، بلکه تاریخ زندهی انسانهاست.
مشاهده محصولات چاشنی لند دیاموند برای تجربه ی سفری مهیج و خوشمزه در تاریخ ...
جالب بود ❤️
ممنون از نظر ارزشمند شما 👏